Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC Countdown vas uvodi u živote glavnih šest UFC 173 zvijezda (VIDEO) | Fight Site

UFC Countdown vas uvodi u živote glavnih šest UFC 173 zvijezda (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.05.2014 18:26h Autor:

TJ Dillashaw

UFC 173, koji je sutra na rasporedu, pred vas donosi tri borbe koje bi mogle promijeniti cijelu slike čak tri UFC-ove divizije. T.J. Dillashaw pokušat će detronizirati impresivnog Renana Baraoa, Dan Henderson će probati nanijeti prvi poraz Danielu Cormieru, a Jake Ellenberger namjera napokon napraviti potrebni iskorak prema vrhu. UFC vas, kroz Countdown dokumentarce, uvodi u njihov život i pripreme za ove borbe.

Jake Ellenberger u UFC-u djeluje impresivno, no pokraj svih pobjeda, u dvije borbe kad je trebao napraviti potrebni iskorak, poražen je. Svjestan je da u borbu protiv Lawlera mora uči s imperativnom pobjede ukoliko želi dobiti priliku postati UFC-ov prvak. Robbie Lawler, s druge strane, želi dokazati zašto se nalazi na prvom mjestu UFC-u ljestvice izazivača te što prije doći do novog napada na titulu prvaka.

Dan Henderson i Daniel Cormier je borba koja će, neovisno o svom ishodu, donijeti novog izazivača u poluteškoj kategoriji. Cormier je do sad neporažen borac i, u skladu s tom činjenicom, jednostavno puca od samopouzdanja. Henderson, s druge strane, namjerava iskoristiti svoje iskustvo te ga dodatno motivira činjenica kako mu je ovo posljednja prilika za doći do pojasa koji mu nedostaje.

Renan Barao je fenomen i po predsjedniku UFC-a, Dani White, trenutno najbolji borac svijeta. U bantam kategoriji UFC-a, u kojoj nastupa, nije još bio ni blizu poraza, a TJ Dillashaw vjeruje kako bi on mogao biti taj koji će šokirati svijet. Vjeruje kako bi mu velika pomoć mogli biti savjeti njegovog trenera i prijatelja, Uriaha Fabera, koji je protiv brazilskog borca nastupio dva puta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI