UFC Chicago Embedded (2): Većina boraca pristigla na odredište, Miočić se umorio od samog gledanja Jessicinog treninga (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.07.2015 15:39h Autor:

Edson Barboza

U drugoj epizodi Embeddeda pred sutrašnji event, pratimo Jessicu Eye na posljednjem treningu pred polazak u Chicagu te ostale borce, koji su većinom u Chicago već pristigli.

Na Jessicinom treningu se nalazi i Stipe Miočić koji je trenirao sa strane, no uspio je kamerama UFC-a prokomentirati kako se umorio od samog gledanja napornog cardio/udaračkog treninga njegove kolegice. Jess izgleda spremna te je spremna i na dolazak.

Isto tako možete provjeriti i što je Miesha Tate ponijela u svom koferu te vidjeti gdje su TJ Dillashaw i njegova ekipa otišli nakon dolaska u "Windy City" te kako je izgledao trening u hotelu. Renan Barao je sa svojom ekipom pristigao nakon dugog puta, a prvo su provjerili stanje kilograma.

Edson Barboza je prezentirao iznimno dobro snalaženje engleskim jezikom, a možemo vidjeti i što ga je dočekalo u hotelu, u Reebok paketu. Paul Felder je prvo provjerio kako djeluje na vagi. Izgledao je prilično zadovoljno.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI