UFC Chicago Embedded (1): Samouvjereni Dillashaw i emotivni Barao

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.07.2015 19:36h Autor:

screenshot

Prije svog UFC on FOX 16 eventa, koji se održava ove subote u Chicagu, UFC se odlučio emitirati jednu kratku verziju Embedded serijala koji bi trebao dodatno najaviti ovaj sjajni event.

Tj Dillashaw svoj pojas prvaka drži na posebnom mjestu u svojoj kući i svaki dan gleda u njega. Svjestan je koliko mu znači, a isto tako i koliko žestoko ga želi zadržati u svom vlasništvu. Uvjeren je kako je bolji borac od Renana Baraoa te je sad vrijeme da to potvrdi.

S druge strane, njegov protivnik još nije prebolio poraz te izuzetno emotivno ulazi u ovu borbu, kojom želi vratiti pojas prvaka u Brazil i Nova Uniao Team. Nema sumnje kako će rivalitet Alpha Malea i brazilskog tima dodatno kulminirati.

Jessica Eye vrijeme prije najvažnije borbe u karijeri provodi na masaži i odmaranju, uz lagani trening, a njena protivnica Miesha Tate je odabrala drugačiji pristup. Ona se odmara od priprema i dodatnu energiju pred nastup crpi kroz druženje s prijateljima, uz roštilj koji su pripremili ona i njen zaručnik, Bryan Caraway, koji također nastupa u subotu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI