UFC će borbu Miočića i Ngannoua dogovoriti “što je prije moguće”

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.12.2017 12:55h Autor:

Stipe Miočić i Francis Ngannou

Brutalnim i ekspresnim nokautom Alistaira Overeema na UFC 218 priredbi u Detroitu Francis Ngannou je osigurao borbu za naslov protiv Stipe Miočića.

Da će Kamerunac biti idući izazivač teške kategorije na press konferenciji je potvrdio predsjednik UFC-a, Dana White.

“Osigurao je borbu za pojas. Večeras je izgledao nevjerojatno. U teškoj kategoriji nećete vidjeti impresivniji nokaut” komentirao je White veliku pobjedu koju je “Predator” ostvario u manje od dvije minute.

Miočić se nije borio od svibnja kada je u drugoj obrani naslova nokautirao Juniora dos Santosa. Povratak u oktogon usporili su pregovori s UFC-om, ali White tvrdi da je sve riješeno i prvaka želi vidjeti u akciji što prije.

“Da, Ngannoua također nije bilo neko vrijeme. (Dogovorit  ćemo borbu) što je prije moguće.”

White još uvijek nema konkretan plan, ali se na pitanje novinara složio da bi UFC 220 kojeg 20. siječnja u Bostonu predovde Daniel Cormier i Volkan Oezdemir u borbi za poluteškaški pojas bio dobar datum za Miočića i Ngannoua.

Predsjednik se također složio da teška kategorija nakon nekoliko godina konačno ima jednu posebnu i zanimljivu borbu za naslov.

“Ako pogledate taj ‘match up’- Stipe je manji teškaš, ali Stipe je brz, okretan, sjajan atleta. Ngannou je veći borac. Nije brz kao Stipe, ali udara zaista jako. Stoga, ovo je stilski jako, jako dobra i zabavna borba. Ovo što je Ngannou večeras napravio Overeemu- Stipe je učinio istu stvar. Brutalno ga je završio u prvoj rundi. Ngannpou je uistinu poseban, a Stipe je dokazao da je totalni ubojica, bez obzira na veličinu svojih protvnika. Ima dobru kondiciju, brzinu i nokautersku sposobnost.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI