Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Zvijezde UFC-a u Zagrebu: Pogledajte kako su proveli tjedan prije nastupa u Areni (VIDEO) | Fight Site

Zvijezde UFC-a u Zagrebu: Pogledajte kako su proveli tjedan prije nastupa u Areni (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.04.2016 10:41h Autor:

Junior Dos Santos

UFC je objavio video u kojem možete pogledati kako su tjedan u Zagrebu proveli glavni borci današnjeg Fight Nighta, prije svega Ben Rothwell i Junior Dos Santos. Lijep i sunčan tjedan samo je pomogao da se borci osjećaju bolje i opuštenije, pa pogledajte kako im je bilo.

Ben Rothwell iskoristio je lijepo vrijeme da bi prošetao centrom Zagreba u društvu supruge, gdje se stigao i družiti s prolaznicima koji su prepoznali UFC-ovu zvijezdu. Junior Dos Santos je u svoj obilazak poveo Igora Pokrajca, koji mu je otkrio neke zagrebačke tajne, a i JDS je usput pronašao i dokaz da je Dana White bio na istom mjestu.

Nakon toga pogledajte kako je bilo na media dayu te što znači izuzetno zanimljiv izbor trening odijevanja danske zvijezde Nicolasa Dalbya, uz kojeg je uvijek njegov timski kolega Damir Hadžović. Na kraju pogledajte što se dogodilo prije vaganja i na samom vaganju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI