UFC borci reagiraju na ružan obračun Khabiba i Conora: “Vrijeđa 1.5 milijardi Muslimana…”

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.04.2019 09:13h Autor:

Khabib Nurmagomedov i Conor McGregor

Stižu reakcije sa svih strana na ružan verbalni sukob koji se jučer odvio na internetu između dvije najveće UFC-ove zvijeze Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora. “Da je vrag odnio šalu” shvatio je i predsjednik UFC-a koji se obratio javnosti povodom nezapamćeno ružnog “trash talka” kako bi pokušao smiriti situaciju.

U priopćenju odaslanom javnosti šef UFC-a tvrdi “kako je stvar otišla predaleko”, ali i “da će razgovarati s timovima da se sukob riješi interno”.

White se obratio javnost radi ružnog internet rata Conora i Khabiba: “Ovo je otišlo predaleko…”

Evo nekih od ostalih reakcija UFC boraca i ostalih poznatih aktera s borilačke scene na nezapamćeno ružan verbalni sukob dva UFC borca.

Ali Abdelaziz (menadžer Khabiba Nurmagomedova):
“Taj dečko priča sr..nja, vrijeđa nečiju ženu i izruguje se njegovom vjerom i njegovim običajima. Ne shvaća da time vrijeđa 1.5 milijardi Muslimana. Religija i obitelj se nikada ne diraju. Naj…o si Connore. Vidjet ćemo što će mediji sada reći. On je silovatelj i kujica.”

Siyar Bahadurzada (UFC borac):
“Ovaj sport je toliko lijep i toliko čist, a pretvara se u religiozni i etnički rat.”

Belal Muhammad (UFC borac):
“Ne dopustite da tvitovi jedne pijanice stvore mržnju u našem lijepom sportu. Ovo nije smiješno i ovo nije biznis, djeca ga gledaju kao uzora i pokušati će zbijati iste šale misleći da je to u redu. Ne nije u redu, a Conor širi mržnju, a ne ljubav.”

Cris Cyborg (UFC borkinja):
“Nekada poželim da se UFC borci drže našeg koda ponašanja, slično kao što je u NBA ligi ili drugim ligama. Kada govore stvari na internetu! Naš sport je sada na ESPN-u, sada smo u domovima djece. Trebamo se držati zajedno, a ne biti razjedinjeni. To je razlog zašto sportovi postoje…”

Kelvin Gastelum (UFC borac):
“Nadam se da ovo rivalstvo neće doći do nivoa da netko nekoga propuca ili netko završi mrtav. Jer već sada ide do visina do kojih nije trebalo doći.”

Gilbert Burns (UFC borac):
“Ove objave su sramota. Ne volim ovakve stvari, ovo su tako loši primjeri. Novac je dobar, ali nije neophodan za sve stvari u životu! Gdje je integritet? Gdje je čast? Gdje je poštovanje? Ovo su riječi koje ljudi više ne koriste. Samo pričaju o bogatstvu i uspjehu! Ovo je žalosno, probudite se…”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI