UFC borci prognoziraju Bisping vs. GSP

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.11.2017 19:34h Autor:

Michael Bisping i Georges St-Pierre

Kako će izgledati Georges St- Pierre u svom povratku u Octagon najveći je misterij UFC- a 217 koji će se noćas održati u Madison Square Gardenu, u New Yorku. Legendarni prvak velter kategorije nije se borio četiri godine uz što se po prvi put penje u srednju kategoriju.

S druge strane pitanje je može li 38-godišnji Bisping, koji još uvijek nije branio pojas protiv legitimnog izazivača, unatoč aktivnosti i prednosti u veličini savladati jednog od najboljih boraca svih vremena?

Mišljenja fanova pa tako i boraca su podijeljena, a mi vam prenosimo komentare i prognoze prvaka i komentatora Daniela Cormiera te nekih boraca koji nastupaju na UFC-u 217.

Daniel Cormier: “Ako itko to može izvesti onda je to GSP, zar ne? Činilo se kao da je bio ispred ostalih kada je napustio sport. Ali ta se razlika se počela smanjivati. No vjerujem da još uvijek trenira, znam da je predan ovom sportu. Kladim se da je za vrijeme pauze postao još bolji. Vjerojatno je pomoglo i to što je Bisping prvak. Svi misle da mogu pobijediti Bispinga sve dok ne stanu u kavez s njim i shvate, ‘Sranje, on je puno bolji nego što sam mislio.’ Bisping je užasno čvrst borac. Jebeno je dobar, čovječe. Ljudi pomisle, sranje, ovaj tip je brži, jači i u odličnoj formi. Bisping se nikada ne umori.”

James Vick: “Da se kladim u lovu vjerojatno bih izabrao Bispinga. Mislim, četiri godine, to je velika pauza. A tu je i razlika u veličini. Ali zanima me što će se dogoditi. Definitivno ću žuriti nazad da uhvatim što više borbi na glavnom programu.”

Randy Brown: “Čovječe, volim GSP-a. Ali penje se u višu kategoriju nakon toliko dugo vremena. Bisping je isto stara škola. Ali Bisping je ostao aktivan. Mislim da će vjerojatno Bisping slaviti tehničkim nokautom.”

Walt Harris: “Mislim da je GSP u mentalno na sasvim drugom nivou. Bio je na tom nivou i zna kako je. Jedino što me brine, kao i sve ostale, su te četiri godine. I Bisping je bio nešto aktivniji. Mislim da će Georges pronaći put do pobjede. Mislim da je jednostavno toliko dobar.”

Stephen Thompson: “Koliko je puta GSP ovo prošao? On ovo radi godinama. Mislim da ide tamo malo se zabaviti. On u ovoj situaciji nema što za izgubiti. Nije ga bilo četiri godine, prelazi u težu kategoriju, stoga, pobijedio ili izgubio, svi će ga užasno poštovati.”

Corey Anderson: “Biram GSP-a, sto posto. To je sasvim druga stvar kad ste već bili prvak. Bio sam prvak u hrvanju i znam kako je to. Nije bitno koliko dugo ste pauzirali ili ozljede koje ste prošli, vi znate da ste bolji.  Znate da protivnik nema vaše iskustvo. Samo morate vratiti što je vaše. To je kao da vozite bicikl.”

Mark Godbeer: “‘Ring rust’ je veliki faktor. Bit će zanimljivo vidjeti kako će se (GSP) nositi s tim. Ali tip je sportaš i bio je u ovoj situaciji bezbroj puta. Pritisak fanova i slične stvari. Teška borba za prognozirati. Jedan od mojih najdražih boraca protiv Britanca. Suzdržat ću se od davanja prognoze.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI