Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC borci oduševljeni Khabibovim ultimatumom UFC-u: “Dagestanski gangster br.1” | Fight Site

UFC borci oduševljeni Khabibovim ultimatumom UFC-u: “Dagestanski gangster br.1”

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.10.2018 15:03h Autor:

Photo: Facebook

Hoće li Dana White popustiti i u svojoj promociji ostaviti kolegu Khabiba Nurmagomedova Zubaira Tukhugova nakon što je dobio ultimatum od strane svog šampiona?

U četvrtak je Khabib Nurmagomedov na svom Instagramu poručio UFC-u da on želi preuzeti odgovornost i krivicu za kaos nakon meča na UFC-u 229, a da nema potrebe za kaznom Tukhugova i njegovim otkazom.

“Ukoliko ga odlučite otpustiti, znajte da time gubite i mene. Mi u Rusiji nikada ne okrećemo leđa svojoj braći i s njim ću ići do kraja. Ukoliko ga odlučite otpustiti, ne zaboravite i meni poslati raskid mog ugovora, jer ako to ne napravite, raskinuti ću gu sam.

Khabib poludio na UFC: Date li otkaz mojoj braći, možete mi poslati raskid ugovora!

I još jedna stvar, slobodno zadržite moj novac koji je još uvijek kod vas. Podosta ste zaposleni oko toga, nemojte se samo pogušiti. Mi smo morati obraniti svoju čast i to je najvažnija stvar. I mi ćemo uvijek ići do kraja. #Braća”, stoji među ostalim u Khabibovoj poruci UFC-u.

Što njegove kolege borci kažu na ovakve direktne prijetnje UFC-u?
Evo nekih od komentara kojih noćas nije nedostajalo nakon što se pojavila Khabibova poruka svojim poslodavcima.

Daniel Cormier:

“Khabib je dagestanski gangster broj 1. On je pravi čovjek. Dana White daj Zubairi i Lobovu da se tuku. Ovo je bilo sjajno od Khabiba!”

Josh Thompson:

“Šahovski potez Khabiba, sada je lopta u tvojoj polovici…”

Nate Diaz:

“Dana White, daj tom bedastom Kabobovom prijatelju da ostane u UFC-u. Bolje otpusti mene! To bi bilo poštenije…”

Artem Lobov:

“Dana ne daj da Tukhugov ne bude kažnjen. Dopusti mu povratak u Octagon!”

Chuck Liddell:

“Ovo su riječi istinskog šampiona. Ovdje se ne radi o novcu. Ovdje se radi o principu. Zvuči ludo, ali nekada u životu ne možete pregovarati oko nekih stvari. Tako je i kod mene…”

Marlon Moraes:

“Oslobodite Zubaira!!! Svi žele gledati meč protiv Artema.”

Elisas Theodorou:

“Khabib je ljuuutttt!”

Brendan Schaub:

“S Khabibom nema zajebancije…”

Leslie Smith:

“Borci koji stanu moljakati novce i prilike u tom trenutku shvate da su  oni ti koji imaju moć, a ne UFC. Ima i drugih promocija, drugih sportova, drugih prilika…”

Ian McCall:

“Khabib ima odlične argumente. Dobro odigrano gospodine… Zašto nitko nije dobio otkaz od ljudi koji su napali autobus?”

Belal Muhammad:

“Svi su govorili o lojalnosti kada je Conor odletio u Brooklyn, ali on je znao da će mu to donijeti novac. Khabibova lojalnost podrazumijeva gubitak novca. Opet je pobijedio!”

 

View this post on Instagram

 

I would like to address @ufc Why didn’t you fire anyone when their team attacked the bus and injured a couple of people? They could have killed someone there, why no one says anything about insulting my homeland, religion, nation, family? Why do you have to punish my team, when both teams fought. If you say that I started it, then I do not agree, I finished what he had started. In any case, punish me, @zubairatukhugov has nothing to do with that. If you think that I’ll keep silent then you are mistaken. You canceled Zubaira’s fight and you want to dismiss him just because he hit Conor. But don’t forget that it was Conor who had hit my another Brother FIRST, just check the video. if you decide to fire him, you should know that you’ll lose me too. We never give up on our brothers in Russia and I will go to the end for my Brother. If you still decide to fire him, don’t forget to send me my broken contract, otherwise I’ll break it myself. And one more thing, you can keep my money that you are withholding. You are pretty busy with that, I hope it won’t get stuck in your throat. We have defended our honor and this is the most important thing. We intend to go to the end. #Brothers

A post shared by Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI