UFC borci od sada moraju plaćati ulaznice za njihove evente

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.11.2016 20:14h Autor:

UFC ulaznice

Na vrlo neugodnu situaciju naišla je UFC-ova borkinja Joanne Calderwood, kad je zatražila ulaznicu za UFC 206 event, gdje je htjela bodriti svoje timske kolege, da bi dobila poruku kako će ulaznicu morati platiti.

JoJo je trenutno sedmoplasirana borkinja UFC-ove ženske slamka kategorije, a odnedavno je Škotsku zamijenila Montrealom, gdje trenira u Tristar timu. Budući da nekoliko njenih kolega nastupa na UFC 206, poslala je zamolbu za ulaznicom koja bi joj osigurala prisustvovanje na eventu.

Poruku je poslala jednom od UFC-ovih direktora Ryana McCarthyu, ali je dobila odbijenicu uz objašnjenje: “Ulaznice dobiju borci koji nastupaju i borci koje promocija pozove kao goste. Ukoliko borac jednostavno dolazi, morati će kupiti kartu, osim ako zahtjev dođe baš od Dane ili on da dozvolu.”

Calderwood je nakon toga to podijelila na društvenim mrežama te je rekla kako je vrlo razočarana ovim postupkom promocije. Nadala se podržati svoje kolege, no sada nije sigurno hoće li to biti u stanju. Dodala je kako većinu zarađenog novca ulaže u sebe i svoju karijeru te da nije sigurna kad će se oporaviti od ozljede i kad će joj uslijediti iduća borba.

U svakom slučaju, ovo je vrlo okrutan potez UFC-a, velikim dijelom i zbog razloga što im to ne bi bio veliki trošak, posebno ako znamo koliko se na jednom eventu novaca zaradi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI