UFC borci ne vjeruju Jonesu: “USADA je smijeh! Sada je jasno zašto nije htio WADA-in test!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.12.2018 10:49h Autor:

Jon Jones (Instagram)

Noćas je eksplodirala još jedna drama u ionako dramatičnoj karijeri za mnoge GOAT-a MMA sporta Jona Jonesa. Čitav UFC 232 je iz Las Vegasa preseljen u Los Angeles jer Komisija u Nevadi ne želi licencirati bivšeg prvaka. Razlog je novi pozitivan test u kojem je pronađen isti onaj metabolit radi kojeg je Jones odslužio 15-mjesečnu suspenziju.

I dok su u Nevadi oprezni i ne žele dati licencu Jonesu, USADA tvrdi da je UFC-ova zvijezda čista. S time se slaže i Komisija u Kaliforniji pa ćemo mega event za nekoliko dana gledati u Inglewoodu, a ne u Las Vegasu.

Jon Jones se prvi put obratio javnosti nakon novog skandala

A što Jonesovi kolege kažu na novi Jonesov skandal? Blago rečeno…ne vjeruju mu! U nastavku pročitajte reakcije UFC boraca na Jonesov pozitivan test.

Daniel Cormier:

“Ponovno je pozitivan! USADA – smijeh! Jeff Novitzky – smijeh! Andy Foster – smijeh! Mrvica turinabola u olimpijskom bazenu? I to onda ostaje u tvom tijelu 18 mjeseci – pa to je smijeh! Nevada je cool!”

Alexander Gustafsson:

“Sada svi shvaćamo zašto nisi htio pristati na WADA-in test. Možeš u sebi imati i raketno gorivo, svejedno ću te završiti! Novi prvak!”

Ben Askren:

“Ako je ovo sve istina, ovo je ludost! Sjetite se kada je Dana White rekao da Jon Jones više nikada neće biti glavna borba večeri. Da, moš mislit…”

Dillon Danis:

“Jednom kada si na dopingu, uvijek ćeš biti!”

Jimmy Manuwa:

“Koji se kurac ovdje događa? Kako je ovo moguće?? Želimo odgovore ODMAH!!!”

Brendan Schaub:

“USADA je smijeh! Mala doza iz 2017. godine je učinila ovaj test pozitivnim? I zbog toga se čitava priredba seli iz Los Angelesa u LA. I to zato jer su praznici u Komisiji u Nevadi. OK, ovdje ništa nije sumljivo! ahahhaha”

Josh Thomson:

“Mislio sam da borci moraju biti čisti 6 mjeseci prije nego što se mogu ponovno natjecati! Ovdje nešto smrdi. Uvijek sam isto govorio, kada te netko plaća, on određuje tko pada, a tko ne.”

“Elias Theodorou:

“Moji suplementi se rade u Americi. Imam sjajnog sponzora za suplemente koji koristi samo najbolje sastojke. Sve je testirano i sigurno. Jon Jones ima milijune i koristi kontaminirane suplemente? To nije isprika i ne može biti više slučajnost…”

Anthony Smith:

“Ja nisam iznenađen…”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI