UFC borci izvrijeđali Jonesa: Kukavica i prevara!

UFC 24.08.2012 11:50h Autor:

Ilustracija

Možete pretpostaviti kako su kolege Jona Jonesa jedva dočekali priliku da pokažu što zapravo misle o aktualnom UFC-ovom prvaku koji je odbio dvoboj protiv Sonnena i tako navukao na sebe bijes gomile. Njegov šef, Dana White je taj potez nazvao odvratnim i sebičnim, a što misle drugi UFC borci pročitajte u pregledu njihovih Twitter poruka koje su se pojavile u posljednja 24 sata.

Michael Bisping:

Jones je rekao da neće prihvatiti meč protiv Sonnena osam dana prije. Ja sam to prihvatio. Samo kažem…

Michael Chiesa:

Jones je prevara. Samo mu je bitan novac, no nije prihvatio meč koji bi mu donio još više novca. Usrao se, točka.

Charlie Brenneman:

Ja i Rick Story smo prihvatili meč samo 24 sata ranije. Kakav prvak je to Jones? Jones, pošalju mi moj novac na ovu adresu PO box 198. NJ. Najam za stan plaćam prvog u mjeseci, pa bi bilo dobro do tada uplatiš. Hvala.

Diego Sanchez:

Svi ti borci imaju obitelji, račune i poreze. Siguran sam da je Dana White zbrinuo te momke na neki način. Jones, Jon, mrzio me ili volio, reći ću kako to jest. Tvoja odluka utječe na 20 drugih obitelji boraca koji su na tom cardu. Jones je trebao prihvatiti tu borbu, odradio je puni kamp, Sonnen uopće nije trenirao i radi se o borcu koji ne niža kategorija.

Josh Barnett:

Da sam Jon Jones, rekao bih im: "Dajte mi ugovor i donijet ću vam njegovi glavu". Ovaj scenarij je po meni išao samo Jonesu u korist.

Joe Rogan:

Podivljao sam kada sam čuo da Jones nije prihvatio meč protiv Chaela Sonnena. To nisam mogao niti zamisliti. Sada je čitav event prekrižen jer Jones nije prihvatio meč protiv borca iz srednje kategorije koji je potpuno izvan forme. Vau. Samo mogu reći vau.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI