Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC borci će na raspolaganju imati tri linije dresova i razne boje! (VIDEO) | Fight Site

UFC borci će na raspolaganju imati tri linije dresova i razne boje! (VIDEO)

UFC 01.07.2015 09:43h Autor:

Primjer dresa

Reebok i UFC su u utorak u New Yorku otkrili uniforme koje će borci i borkinje nositi unutar oktogona. One na snagu stupaju odmah, odnosno od 1. srpnja kao što je i najavljeno. Na predstavljanju su bile najveće UFC zvijezde uključujući Rondu Rousey, Caina Velasqueza ili Conora McGregora…

Predstavljene su tri vrste dresa: Country, Universal i Champion, a naglašeno je da svi dresovi imaju fleksibilnost, snagu i udobnost što je bitno za same sportaše i borbu.

Internacionalni borci će nositi specifične boje svoje zastave, dok će borci iz SAD-a imati tri opcije: crvene, plave ili bijele. Za prvake UFC-a je rezervirana "zlatna linija" koja je uglavnom crne boje sa zlatno iscrtanim oktogonom na ramenu. Univerzalna linija je ona crno-bijela.

Unatoč kritikama koje su očekivane s obzirom na veliku promjenu, direktor UFC-a je obećao da će biti moguća i kastimizacija i prilagođavanje svakom individualnom borcu.

"Ovo je velika stvar za nas", izjavio je White prilikom predstavljanja.

"Bilo je mnogo povijesnih trenutaka u posljednjih 15 godina kompanije, no ovo je definitivno velika stvar. Svi drugi veliki sportovi imaju dresove za svoje sportaše, a od sada imamo i mi."

White je naglasio moguću individualnost samih dresova…

"Borci su se bojali da ona neće biti moguća, ali to nije istina. Oni će moći izraziti želju kakav dres žele. I to je stvarno moguće. Miesha Tate mi je sinoć rekla da je impresionirana načinom na koji Reebok sudjeluje u svemu i spremni su na redizajniranje po posebnim željama", zaključio je Dana White.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI