UFC borac Tom DeBlass naprasno prekinuo karijeru!

UFC 15.11.2012 14:23h Autor:

Tom DeBlass

Američki borac Tom DeBlass je odlučio završiti profesionalnu karijeru nakon poraza prošlog vikenda na UFC-ovoj priredbi u Macau. Podsjećamo, DeBlass je odlukom sudaca poražen od japanskog MMA majstora Rikija Fukude što mu je ujedno bio i debi u srednjoj kagetoriji.

Očito su mu dva poraza od dolaska u UFC bila previše, pa je odlučio jednom za svagda objesiti rukavice o klin.

"Nakon mnogo razgovora s obitelji i trenerima, odlučio sam se odustati o borbi i fokusirati na život s obitelji i svoju borilačku školu gdje ću pomagati učenicima da postignu svoje ciljeve", napisao je DeBlass na službenom Facebook profilu tako iznenadivši mnoge koji to nisu očekivali od ovog 30-godišnjaka.

"Borio sam se na mnogim natjecanjima, bio sam prvak Ring of Combat promocije i dospio sam u UFC godinu i pol dana nakon početka svoje MMA karijere. Iako još nisam postigao svoj vrhunac, vjerujem da je za mene bolje provoditi vrijeme na drugi način. Moram ga provoditi sa svojom obitelji. Možda se vratim u BJJ natjecanja, no sada više nema strasti za borbu. Hvala svima, ovo je bilo sjajno", dodao je američki borac.

S obzirom da je DeBlass do dolaska u UFC bio neporažen (7-0) u MMA karijeri, dva uvodna poraza od Cyrillea Diabatea i Rikija Fukude vjerojatno nisu bili razlog za otkaz u najjačoj svjetskoj MMA promociji. Za one koji manje znaju o DeBlassu valja naglasiti da se radi o majstoru BJJ-a i bivšem Ring of Combat prvaku koji je kao veliki potencijal došao u UFC. Taj potencijal očito neće nikada ostvariti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI