UFC bonusi: Masakr Poiriera i Gaethjea, omoplata Wieczoreka i gušenje Oliveire

UFC 15.04.2018 11:39h Autor:

Wieczorek vs. Bhullar

Jako dobar izbor kandidata za bonuse imao je UFC nakon UFC on FOX 29 eventa u Glendaleu. Naravno, tu mislimo na one za izvedbu večeri. Na kraju je 50.000 dolara otišlo Alexu Oliveiri i Adamu Wieczoreku. Što se tiče borbe večeri, oko nje nije bilo problema.

A kada kažemo da nije bilo problema odabrati borbu večeri, a na programu je bilo još nekoliko sjajnih borbi, posebno ona između Michelle Waterson i Courney Casey, onda je jasno što su napravili Dustin Poirier i Justin Gaethje. Među gomilom komentara UFC boraca na Twitteru, našao se i jedan koji je donio prijedlog kako treba uvesti posebnu kategorije borbi večeri, ona gdje će Justin Gaethje biti izvan konkurencije. Jer upravo je on razlog za takvu borbu i takav bonus. Stil borbe koštao ga je poraza, no on je odmah izjavio da ne žali i da će se tako boriti do kraja karijere.

Nekako očit izbor bio je dodijeljivanje bonusa Adama Wieczoreku, budući da je u pitanju tek druga omoplata u UFC povijesti, no 50.000 dolara za Alexa Oliveiru je došlo kroz gust filter. Nokauti Gilberta Burns, Muslima Salikohova i Brada Tavaresa svakako su bili vrijedni dodatne nagrade, no brazilskom Kauboju je vjerojatno pomogla činjenica da su on i Condit odradili vrlo zanimljivu borbu prepuno preokreta. Tako da je i njegov bonus apsolutno zaslužen, a Brazilac se potvrđuje kako jedan od zanimljivijih boraca, čiji nastupi redovno donose masu uzbuđenja gledateljima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI