UFC angažirao Jimmya Smitha kao komentatora!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.01.2018 20:10h Autor:

Jimmy Smith i Fedor

Kao što se i pretpostavljalo, UFC je na poziciju službenog komentatora doveo Jimmya Smitha, donedavnog dugogodišnjeg Bellatorovog komentatora i jednog od najboljih ljudi u tom poslu.

Smith je u Bellatoru radio dugih devet godina i bio je prepoznatljivo lice promocije, prije svega zbog svojih sjajnih komentara događanja u borbi, ali i odličnih interviewa nakon borbi. Neki bi čak rekli da je ono što je Joe Rogan za borbu u parteru, da je to Smith za borbu na nogama i biti će zanimljivo vidjeti hoće li UFC ovu dvojicu, koji su inače privatno jako dobri prijatelji, upariti za pokoji prijenos. Nema sumnje kako bi to bio pravi užitak popratiti.

Inače, mnogi su Smitha zavoljeli još prije desetak godina, kao voditelja popularne serije “Fight Quest”, gdje je zajedno sa suvoditeljem, Dougom Andersonom, odlazio u države gdje su nastale razne borilačke vještine te su se njih dvojica tamo iskušavali na treninzima ili sparinzima s vrhunskim majstorima istih. Inače, Smith je kratko vrijeme bio i MMA borac, ostvarivši pet pobjeda u šest nastupa.

“Počašćen sam što imam priliku pristupiti vodećem svjetskom brandu borilačkih sportova u 2018. godini. Privilegija je komentirati borbe i zarađivati od toga te ne mogu dočekati da se pridružim fantastičnom UFC-om timu, da bih komentirao najbolje borbe na svijetu. UFC fanovima želim poručiti da sam uzbuđen što ćemo se zajedno naći na ovoj vožnji. Vidimo se vrlo skoro”, napisao je Smith uz objavu kako je potpisao za UFC. Nije poznato kada bi mogao odraditi svoj prvi event, kao niti to na kakvom tipu evenata ga promocije namjerava koristiti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI