Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC 237 zbog medicinskih razloga ostao bez borbe na glavnom programu | Fight Site

UFC 237 zbog medicinskih razloga ostao bez borbe na glavnom programu

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.05.2019 18:20h Autor:

Francisco Trinaldo i Carlos Diego Ferreira

Glavni program UFC 237 priredbe ipak neće sadržavati borbe prema planovima. Zbog medicinskih problema Carlosa Diega Ferreire, otkazana je borba koju je ovaj Brazilac trebao odraditi protiv svog sunarodnjaka, Francisca Trinalda.

Već nakon što se Ferreira (15-2, 6-2 UFC) nije pojavio na vaganju, bilo je jasno kako kod 34-godišnjeg borca postoje neki problemi. Nije poznato što se dogodilo, no on na vaganje nije došao budući da je hospitaliziran, nakon čega su ga UFC-ovi liječnici povukli s ovog programa. Ovaj borac, koji se trenutno nalazi u nizu od četiri pobjede, trebao se boriti protiv veterana Francisca Trinalda, koji je izašao na vagu i zadovoljio ju.

Ovo će dovesti do toga da jedna borba s uvodnog programa seli na glavni, no još uvijek nije poznato koja bi to mogla biti. Ako ćemo gledati po reputaciji, to bi mogla biti borba između Antonia Rogeria Nogueire i Ryana Spanna, no ima tu još nekoliko zanimljivih parova koje bi mogla razveseliti informacija da će se naći na glavnom programu PPV eventa.

Što se tiče glavnih borbi, kod njih nije bilo nikakvih problema i sve je spremno za sutrašnji spektakl u Rio de Janeiru.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI