UFC 235 ostao bez jedne borbe

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.02.2019 09:44h Autor:

Marlon Vera

Već smo dobrano zagazili u “UFC 235 Fightweek”, a ova borilačka priredba ostala je bez jedne borbe. Zbog bolesti je svoj nastup prisiljen otkazati Marlon Vera.

Marlon Vera  (14-5-1, 6-4 UFC) se trebao boriti protiv Frankiea Saneza, no promocija je otkazala njegov nastup nakon što je potvrđeno kako njegovo zdravstveno stanje nije adekvatno te da ne bi trebao nastupiti. Zamjenski protivnik za Saenza neće se tražiti, nego će mu promocija pronaći drugu borbu na nekom od budućih programa.

Možda se na prvu ne čini kao velika šteta za sam program, jer je u pitanju jedna od uvodnih borbi, ali svakako je to trebala biti važna borba za bantam kategoriju. Oba su ova borca u trenutnom nizu od dvije pobjede i vrlo su zanimljivi za pratiti. Posebno se to odnosi na 26-godišnjeg Veru, budući da Ekvadorac svakom borbom izgleda sve bolje i UFC itekako ima što očekivati od njega. Saenz je 12 godina stariji veteran, koji je u svom svojevrsnom posljednjem pohodu.

UFC 235 ovim putem ostaje na 12 borbi i nadamo se kako neće biti problema po pitanju onih sa spektakularnog glavnog programa.

Vera, koji je inače službeni UFC-ov komentator za španjolski jezik, se fanovima ispričao putem objave na Instagramu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI