Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC 232 sudionici zaraditi će devet do 13 posto manje od planiranog | Fight Site

UFC 232 sudionici zaraditi će devet do 13 posto manje od planiranog

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.12.2018 21:03h Autor:

Amanda Nunes

UFC 232 borci i borkinje neće selidbom eventa u Los Angeles morati samo po kratkom postupku sređivati planove za “Fight Week”, nego će ostati i bez značajnog dijela planiranog honorara za nastup.

Razlog zašto se veliki dio borilačkih evenata održava u Las Vegasu je to što su u Nevadi zakoni takvi da se sudionicima najmanje oduzima od honorara, putem poreza i ostalih davanja. Zbog toga borci i borkinje vole nastupati na UFC eventima u Las Vegasu, pokraj svega što taj grad osigurava za što bolje i sređenije provođenje obaveza tijekom “Fight Weeka”.

Što se tiče obaveza, borci su selidbom UFC 232 eventa iz Las Vegasa u Los Angeles završili u velikim problemima jer sada po kratkom postupku moraju sređivati hotele za pratnju koja nije na popisu onih kojima to osigurava UFC (najčešće jedan ili maksimalno dva člana tima). Osim toga, borci će sami ekspresno morati dogovarati i sve ostalo, poput nekih alternativnih dvorana gdje bi odradili posljednje treninge. Ipak, ono što će ih sve najviše boljeti je financijske prirode.

Kako je otkriveno, borci i borkinje UFC 232 eventa ovim će putem, ovisno o svom honoraru, ostati bez 9.25 do 13 posto planiranog honorara, zbog većih davanja u saveznoj državi Kaliforniji.

Jedna od prvih osoba koja je na to reagirala je Amanda Nunes, koja je putem Twittera otkrila kako nije imala namjeru išta plaćati u Kaliforniji ove zime.

Na komentar je odgovorila njena zaručnica Nina Ansaroff, koja je dodala kako tim putem ostaje bez planiranog novog automobila. No, mislimo kako Ansaroff i Nunes neće to boljeti koliko neke borce koji su na puno siromašnijim ugovorima od UFC prvakinje. Takvima je uistinu svaki dolar značajan. No, UFC se ovog puta pokazao kao surov poslodavac. Uostalom, oni sami neće izgubiti gotovo ništa, osim ako ne dođe do svojevrsnog bunta fanova. No, s takvim nečim su bili spremni riskirati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI