Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC 232 na novoj lokaciji ekspresno rasprodan | Fight Site

UFC 232 na novoj lokaciji ekspresno rasprodan

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.12.2018 12:30h Autor:

UFC 232

Jedni od onih koji su s veseljom dočekali promjenu mjesta održavanja UFC 232 eventa su fanovi u Kaliforniji te je “The Forum” dvorana ekspresno rasprodana i u subotu će program u živo pratiti preko 14.000 ljudi.

UFC je svakako napravio dobar potez time što je za novo mjesto održavanja UFC 232 eventa odabrao Inglewood. Tek što su ulaznice puštene u slobodnu prodaju, one su rasprodane. Prije toga su priliku kupiti iste imali vlasnici ulaznica za originalnu manifestaciju, a takvih se na kraju javilo oko 3000. Ostalima UFC ipak nije mogao osigurati ništa drugo osim povrata novca te će i dalje mnogi ostati u minusu, gledajući da je velik dio njih unaprijed kupio avionske karte te rezervirao hotele, a dolazili su iz raznih dijelova svijeta.

Dana White je tu informaciju ponosno podijelio putem Twittera, no ponovno nije bilo puno pozitivnih komentara. Fanovi su ljuti, a u prvom planu se tu misli upravo na one koji su borbe nadali pogledati u Las Vegasu. Veliko nezadovoljstvo iznijela je i Cris Cyborg, unatoč tome što je event zapravo sada premješten bliže njenoj kući. Naime, trebao je doći jedan veći dio “Cyborg Nation” ekipe, odnosno njenih fanova, koji su sada ostali u situaciji gdje mnogi ne znaju što će i kako će na kraju riješiti pitanje praćenja borbe svoje ljubimice.

Na kraju dana, znamo kako to UFC-u zapravo ne predstavlja puno, ali svakako je dobar znak. Onaj glavni financijski dio doći će od prodaje prijenosa, a tu uistinu nitko ne može pretpostaviti što bi se moglo dogoditi i kako bi to na kraju moglo ispasti. Čak nije nemoguća niti pojasa da je sve ovo zapravo podiglo zanimaciju kod fanova te da se dođe do brojke o kakvoj samo najveći optimisti u UFC-u razmišljaju. Osim toga, nisu strani niti oni koji očekuju debakl. Svakako će biti zanimljivo popratiti i taj dio svega.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI