UFC 232 Embedded (4): Kako borci reagiraju kada im odjednom promjeniš mjesto borbe? Evo kako!

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.12.2018 13:19h Autor:

Jon Jones

Četvrta epizoda UFC 232 Embeddeda napokon nas je vremenski dovela do dana kada je postalo službeno da event seli iz Las Vegasa u Inglewood. Pogledajte kako su borci i borkinje na to reagirali.

Kao što svi već dobro znate, vijest o novom doping padu Jona Jonesa pojavila se na sam badnjak, odnosno u ponedjeljak. Kao što ste mogli vidjeti u prethodnoj epizodi, Alexander Gustafsson prvi je saznao za to, a nakon što je on pristao na novu opciju, kojom borba ostaje aktivna, to su saznali i ostali borci. Nažalost, kako je već Cris Cyborg ranije otkrila, većina njih iz medija.

Ovu epizodu otvorila je Amanda Nunes, koja se nalazila u Las Vegasu, gdje je trenirala zajedno sa zaručnicom Ninom Ansaroff, a tu je bio i Michael Chiesa. Chiesin subotnji protivnik je Carlos Condit, koji se prije polaska našao sa svojim timskim kolegom, Jonom Jonesom. Prije puta su u Albuquerqueu razmijenjeni pokloni za Božić

Condit i Jones prvo su došli u Las Vegas, odakle je UFC isplanirao zajednički put u Los Angeles za sve sudionike eventa. Detalje o tome možemo vidjeti iz onoga što je izneseno Alexanderu Gustafssonu. Kraj epizode pripao je Jonesu, koji se po hotelu ispričavao kolegama borcima zbog kaosa koji je nastao.

Ukratko, kroz ovu epizodu vidimo atmosferu u hotelu, gdje svakkao nisu svi jednako dobro prihvatili seobu manifestacije. No, kako je Dana White sam rekao, kako je tako je i svima je jednako. Znamo tko je najviše izgubio, oni fanovi koji su si iz dalekih krajeva isplanirali boravak u Vegasu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI