Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC 232 Embedded (3): White Gustafssonu ponudio da borbu premjeste na ožujak! | Fight Site

UFC 232 Embedded (3): White Gustafssonu ponudio da borbu premjeste na ožujak!

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.12.2018 08:33h Autor:

screenshot

Treća epizoda UFC 232 Embedded serijala donosi nam potpunu priču o seobi eventa iz Las Vegasa u Inglewood. Naime, kamere su zabilježile, a nama potvrdile, kako je Alexander Gustafsson bio onaj čija je bila zadnja, odnosno o čijoj je odluci ovisilo hoće li borba uopće održati.

To je sve zapravo centralna radnja treće epizode najavnog serijala, koji ipak počinjemo s Amandom Nunes i njenim dolaskom u Las Vegas. Nakon toga pratimo Cris Cyborg te njene društvene aktivnosti, a onda na red dolazi Gustafsson.

Kamere su bile s njim u letu helikopterom, za vrijeme kojeg se dogodila već svima poznata situacija s Jonom Jonesom. Kada je Gustafsson sletio, došao je do informacije, a odmah je pozvan na sastanak u prostorijama UFC-a. Tamo je otišao zajedno sa svojim menažderom i trenerom, gdje su sjeli za stol s Danom Whiteom, koji im je objasnio kako stvari stoje.

“Da se razumijemo. Ovo nema veze sa mnom niti o samom zadržavanju jebene borbe. Borbe će svakako biti, u bilo kojem slučaju i moram priznati da mi se ne ide u Los Angeles. No, mislim da otkazivanje ne bi bilo pošteno prema tebe, kao niti prema Jonu Jonesu. On nije učinio ništa krivo. Ove godine odradio je osam testova i svi su bili negativni, sve do ovog testa. Imali smo kontakt svakog jebenog stručnjaka na planetu, koji nam je rekao da nije napravio ništa krivo i da bi se borba trebala dogoditi. No, ukoliko imaš ikakvih sumnji, mi možemo otkazati ovu borbu i odraditi je u jebenom ožujku”, rekao je White izravno Gustafssonu, upravo na ovaj pomalo vulgaran način kako smo prenijeti, a sve se to vidi u videu.

Šveđanin je na kraju pristao na promjenu mjesta održavanja, no po licu mu se vidjelo kako mu ta opcija baš i nije najbolje sjela. Hoće li požaliti svoju odluku, saznati ćemo u subotu. No, svakako je bitno znati kako je opciju imao i to je bila vrlo poštena odluka Dane Whitea i UFC-a. Gustafsson je pristao i event je ispred nas.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI