UFC 232 Embedded (2): Zatišje pred buru…

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.12.2018 20:58h Autor:

Alexander Gustafsson

Druga epizoda UFC 232 Embeddeda i dalje je vremenski daleko od trenutnih događanja, no vidjeli smo neke zanimljive epizode iz života glavnih zvijezda eventa.

Sve je dobro dok borci i borkinje misle kako će se UFC 232 održati u Las Vegasu, a tako je u četvrtak i petak, dane koje pratimo kroz ovu epizodu, svakako bilo. Alexander Gustafsson i Ilir Latifi čak su izuzetno opušteni u tom gradu, u kojeg su došli oko dva tjedna prije planiranog održavanja eventa. U ovoj epizodi pratimo njihov posjet kući boksačkog prvaka Badou Jacka, gdje se Gustafsson slikao s njegovim pojasevima prvaka svijeta.

Na početku epizode pratimo Gustafssona tijekom medijskog telefonskog poziva, u kojem je dao neke zanimljive izjave prije eventa. Amanda Nunes je tijekom snimanje ove epizode i dalje bila u Coconut Creeku, gdje je praćena tijekom masaže, a izjavu o borbi je zapravo dala njena zaručnica Nina Ansaroff.

Cris Cyborg je snimljena tijekom treninga s Jasonom Parillom, ali i kod kuće, dok smo u dvorani za trening popratili i glavnu zvijezdu, Jona Jonesa. Jones je bio izuzetno opušten i raspoložen, ništa nije davalo znak da bi se moglo dogoditi ono što se dogodilo. Upravo zbog toga smo članak posvećen epizodi nazvali zatišje pred buru, a nadamo se kako će uskoro i ta bura biti prikazana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI