UFC 230 rekordnom brzinom spašen i kompletiran, Cannonier uskočio protiv Brancha

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.10.2018 12:35h Autor:

David Branch i Jared Cannonier

UFC je uistinu u rekordnom roku riješio probleme s UFC 230 eventom, nakon ozljede Lukea Rockholda. Fanovi su dobili dvije nove borbe, a na programu se našlo zapravo samo jedno novo ime.

Vrlo brzo je UFC riješio problem ozljede Lukea Rocholda i ostajanja bez sunaslovne borbe eventa koji se za točno dva tjedna održava u Madison Square Gardenu. Jacare Souza, koji se na istom programu trebao boriti protiv Davida Brancha, uskočiti će u borbu gdje će imati veću priliku za ekspresni povratak među kandidate za titulu, odnosno boriti će se protiv Weidmana. To je bivšeg dvostrukog WSOF prvaka ostavilo bez protivnika, no samo na nekoliko sati.

Branch (22-4, 2-1 UFC) će se po novom boriti protiv Jareda Cannoniera (10-4, 3-4 UFC), koji tako odustaje od borbe koju je imao ugovorenu za dva tjedna kasnije. Trebao se boriti protiv Alessia Di Chirica, no sada je dobio veće ime na većem eventu i to u svojoj prvoj borbi unutar srednje kategorije. UFC-u je pristupio kao teškaš, s vremenom se spustio u polutešku, a sada će se na kraju boriti do 84 kilograma. Nakon impresivnog starta u UFC-u, trenutno je u situaciji da je slavio u samo jednoj od posljednje četiri borbe.

Što se tiče Brancha, on dolazi iza impresivne travanjske pobjede nad Thiagom Santosom, kojeg je nokautirao u prvoj rundi. To mu je 12. pobjeda u posljednjih 13 borbi, gdje mu jedini poraz dolazi s kraja prošle godine, kada je bolji od njega bio Luke Rockhold. Nalazi se na sedmom mjestu službenog poretka srednje kategorije.

Trenutni program eventa sada izgleda ovako i to bi vjerojatno trebao biti i konačni popis.

UFC 230 – Popis borbi

Daniel Cormier (c) vs. Derrick Lewis
Chris Weidman vs. Ronaldo Souza
Jared Cannonier vs. David Branch
Karl Roberson vs. Jack Marshman
Derek Brunson vs. Israel Adesanya

Jason Knight vs. Jordan Rinaldi
Sijara Eubanks vs. Roxanne Modafferi
Julio Arce vs. Sheymon Moraes
Ben Saunders vs. Lyman Good

Marcos Rogerio da Lima vs. Ruslan Magomedov
Matt Frevola vs. Lando Vannata
Shane Burgos vs. Kurt Holobaugh
Brian Kelleher vs. Montel Jackson

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI