UFC 230 ostao bez još jednog potencijalnog “main eventa”, Woodley mora na operaciju

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.09.2018 10:26h Autor:

Tyron Woodley

UFC 230 event gubi još jednu potencijalnu opciju za glavnu borbu, odnosno tamo se neće naći Tyron Woodley i Colby Covington. Nažalost, danas su došli nalazi koji govore kako će se Woodley mora podvrgnuti operaciji ozlijeđene ruke.

Woodley je ruku ozlijedio u svojoj UFC 228 borbi protiv Darrena Tilla, nakon koje je izjavio kako je zainteresiran nastupiti početkom studenog u Madison Square Gardenu. Ipak, tada nije znao da mu je ruka ozbiljnije ozlijeđena. Koliko je to ozbiljno, saznao je jučer kada su došle rendgenske snimke.

UFC-ov prvak velter kategorije tako će nažalost morati biti podvrgnut operaciji, što će rezultirati s osam do 12 tjedana izvan dvorane i borilišta. Tako ne postoje nikakve šanse da se njegova obrana titulu prvaka, u kojoj ga čeka Colby Covington, održati ove godine, odnosno sada je za očekivati kako će to biti u veljači ili ožujku iduće.

Sve je tako manje opcija za glavnu borbu velikog eventa koji će se održati 3. studenog u Madison Square Gardenu. Program ima sjajnih borbu, poput trenutno sunaslovne borbe između Natea Diaza i Dustina Poiriera ili borbe između Chrisa Weidmana i Lukea Rockholda. Ipak, nakon što su prošla dva posjeta MSG-u donosili po tri borbe za titulu, očekuje se da ovog puta u barem jednom duelu ulog bude UFC-ovo zlato. No, sve su manje šanse kako će u tome uspjeti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI