UFC 230 dobio prvu službenu najavu (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.10.2018 17:50h Autor:

Derrick Lewis

Nešto više od dva tjedna prije svog održavanja, UFC 230 event dobio je prvu video najavu, u kojoj se fanove pokušava nabrijati na dvije glavne borbe programa u Madison Square Gardenu.

UFC-ova video ekipa bila je spremna te je ova najava pristigla samo par dana nakon što se promijenila sunaslovna borba eventa, odnosno nakon što je Ronaldo Souza u nju uskočio umjesto Lukea Rockholda. Rockhold se trebao boriti protiv Chrisa Weidmana u dugo očekivanom revanšu, no od njega neće ovim putem biti ništa.

Glavna borba ona je o kojoj smo već jako puno pisali, između Daniela Cormiera i Derricka Lewisa. Cormier je peti prvak dvije divizije u povijesti UFC-a, no ima priliku doći do nečega što niti jedan od četiri prethodnika nije uspio. Naime, nitko od četvorke Randy Couture, B.J. Penn, Conor McGregor i Georges St-Pierre nije uspio minimalno jednom svaki pojas obraniti. Cormier će protiv Lewisa imati priliku čime će svakako postati jedinstven te će se potvrditi kao ono što se spominje i u ovom videu, jedan od najvećih boraca svih vremena.

Event se održava 3. studenog u Madison Square Gardenu te je program vrlo zanimljiv, iako u globalu kvalitetom i atraktivnošću ipak nije niti blizu onima za prva dva UFC posjeta najpoznatijoj svjetskoj sportskoj dvorani.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI