Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC 229 kroz Khabibove oči! Pogledajte sjajnu finalnu epizodu u kojoj vidimo sve! (VIDEO) | Fight Site

UFC 229 kroz Khabibove oči! Pogledajte sjajnu finalnu epizodu u kojoj vidimo sve! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.10.2018 16:31h Autor:

Khabib Nurmagomedov

Napokon smo dočekali finalnu epizodu serijala Anatomy of UFC 229, koji je pratio Khabiba Nurmagomedova i njegov tim na putu prema borbi protiv Conora McGregora. I isplatilo se čekati tjedan dana.

Suradnja Khabiba Nurmagomedova i Willa Harrisa, koji vodi Youtube kanal “Anatomy of a Fighter” krenula je prije njegovog prošlog nastupa te su se zbližili toliko da je Harris s Khabibom otišao u Dagestan te i tamo snimio serijal o njegovom životu kod kuće. Tako se Khabibovom timu pridružio prije UFC 229 “fight weeka te je odradio cijeli serijal. Posljednju epizodu čekali smo više od tjedan dana, dobili smo dva “teasera”, a sada je ona napokon ispred nas.

Ova epizoda nas vodi kroz večeru dan prije borbe te zatim kroz mentalnu pripremu Khabiba i njegovog tima, prije nego je on krenuo prema kavezu, gdje je odradio borbu o kojoj već preko tjedan dana priča cijeli svijet. Nažalost, svijet još više priča o onome što se dogodilo nakon borbe, što je ovdje također prikazano. Ovim putem možete vidjeti što se dogodilo nakon što su Khabib i ekipa uspjeli napustiti dvoranu te doći u svlačionicu. Oko njega vidimo njegove timske kolege, koji pokušavaju smiriti situaciju, dok se neki pitaju što se dogodilo. Khabibu je iskreno bilo žao zbog onoga što je napravio, što se najbolje vidimo po tome kada se ispričao svom treneru Javieru Mendesu.

Kraj video donosi nam napuštanje dvorane i Khabibovo fotografiranje na automobilu Dane Whitea.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI