UFC 229 Embedded (4&5): Pogled izbliza na cijeli kontrolirani kaos u Las Vegasu! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.10.2018 14:01h Autor:

Conor McGregor

Dok smo uživali u press konferenciji i vaganju, UFC je objavio četvrtu i petu epizodu Embedded serijala posvećenog eventu do kojeg je ostalo još jako malo vremena.

Četvrta epizoda prati većinu sudionika glavnog programa pa tako možemo popratiti Michelle Waterson, Anthonya i Sergia Pettisa, Tonya Fergusona i Derricka Lewisa. Conora McGregora smo ovog puta vidjeli u obiteljskom okruženju te je predstavio i svog sina, a sam kraj epizode posvećen je otvorenom treningu te smo imali priliku vidjeti kako je sve tamo izgledalo iz drugog kuta.

Nakon četvrte epizode, koja je prošla u trenutku, ispred nas je i peta, čija je glavna tema press konferencija održana u četvrtak. Ipak, prije toga imamo događanja s medijskog druženja preostalih sudionika eventa, gdje je najveća atrakcija bio Tony Ferguson, koji je pokazao svoje ožiljke te je sebe nazvao kolekcionarom istih. Popratili smo kratko sučeljavanja s tog događanja, a sam kraj donosi centralni događaj četvrtka, press konferenciju na kojoj Conor i Khabib ipak nisu bili zajedno. Imamo priliku vidjeti Khabibovo napuštanje dvorane te koji je komentar dao, kao i sam dolazak Conora McGregora.

Pogledajte ove obje epizode i odradite možda i posljednju potrebnu pripremu za event.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI