UFC 228 u usporenim snimkama (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.09.2018 10:50h Autor:

Zabit Magomedsharipov vs. Brandon Davis

Pred nama je UFC “Fight Motion”, kompilacija najboljih udaraca subotnjeg UFC spektakla kroz usporene snimke. I ovaj video samo je još jedan dokaz toga koliko je spektakularan event iza nas.

Ako gledamo u globalu, odnosno što je ponudio cijeli UFC 228 program, nesumnjivo je kako je u pitanju najbolji i najuzbudljiviji UFC event ove godine. Ove dvije i pol minute samo potvrđuju da smo gledali nevjerojatnu akciju, a one koji su gledali cijeli event, dakle uključujući uvodni program, nazivamo sretnicima. Jednim od tih smatra se i autor ovog teksta.

Od same borbe Irene Aldane i Lucie Pudilove, koja je možda i najuzbudljivija ženska borba u povijesti UFC-a, sve je krenulo u pravom smjeru. Impresivne pobjede legendi poput Jima Millera i Diega Sancheza svakako su ostavile krasan dojam, posebno rekordera Millera, koji je u 30. nastupu pokazao kako u njemu još uvijek ima borbi, odnosno da će još neko vrijeme ostati tu.

Borba Geoffa Neala i Franka Camacha donijela je možda i najbrutanije udarce na eventu i nevjerojatno je što je sve preživio borac s Marijanskog otočja prije nego ga je Neal napokon zaustavio high kickom. Nikako se nije moglo preskočiti niti Zabita Magomedsharipova, kao niti borbu Jessice Andrade i Karoline Kowalkiewicz, koja je također ponudila neprestanu akciju, no trajala je prekratko da bi završila u istom košu s prvospomenutom borbom. Na kraju je tu naravno Tyron Woodley i njegova dominantna pobjeda nad Darrenom Tillom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI