UFC 228 Embedded (5): Gotovo cijela epizoda posvećena novoj zvijezdi i Zabitovom protivniku (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.09.2018 09:28h Autor:

Carla Esparza i Tatiana Suarez

Peta epizoda UFC 228 Embedded serijala donosi događaje od  srijede i četvrtka, uz pomalo drugačiju scenarističku strategiju te su neki drugi borci dobili većinu vremena. Prije svih Tatiana Suarez i Brandon Davis.

UFC je putem ovog serijala odlučio krenuti u laganu promociju Tatiane Suarez, ali to zapravo ne treba čuditi. Ova djevojka impresionirala je već svojim prvim nastupom još u Ultimate Fighteru 23, kojeg je dominantno osvojila, a jednako je nastavila u svakoj svojoj UFC borbi. Apsolutno demoliranje Alexe Grasso donijelo joj je ovu priliku protiv bivše prvakinje, a vi ovom epizodom imate priliku bolje je upoznati prije nego što postane superzvijezda. Jer uistinu sve za to posjeduje, prije svega nevjerojatnu kvalitetu u borbi.

Čini se kako si je jako dobre uvjete prihvaćanja borbe protiv Zabita Magomedsharipova osigurao Brandon Davis, budući da je i on dobio čak dva segmenta u ovoj epizodi. Najveći autsajder na programu, nakon što je isti ostao bez Nicco Montano, zapravo je vrlo opušten i zna da u borbi nema previše toga izgubiti, osim samu borbu, dok ga pobjeda automatski baca među rangirane borbe divizije do 66 kilograma. Zabit je toga svjestan te i sam izjavljuje kako je Davis teži protivnik nego što neki misle i da ga nikako nema namjeru podcijeniti.

Epizoda se zapravo vrti oko medijskog druženja i onoga što se dogodilo prije i nakon njega, a osim spomenutih boraca i borkinja, tu su Darren Till, Tyron Woodley, Karolina Kowalkiewicz, Jessica Andrade i John Dodson, novi član glavnog programa eventa. Pogledajte!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI