UFC 228 Embedded (3): “Zabit je nepobjediv? To ćemo još vidjeti u subotu!” (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.09.2018 21:50h Autor:

Zabit Magomedsharipov

U subotu nas čeka UFC 228 event, a pred nama je treća epizoda Embedded serijala, kroz koji pratimo borce u tjednu borbe, odnosno one glavne i najzanimljivije sudionike. Pogledajmo što ovog puta kažu sudionici borbi za titulu, ali i Zabit Magomedsharipov te njegov protivnik, Brandon Davis.

U ovoj epizodi dobili smo priliku prvo popratiti UFC-ovu prvakinju muha kategorije, Nicco Montano, koja je u ponedjeljak još uvijek bila u Albuquerqueu, gdje je radila lakši trening, a kasnije je pratimo i u nabavci prehrane potrebne za posljednje dane prije borbe. Valentinu Shevchenko, njenu favoriziranu protivnicu, pratimo tijekom gostovanja u TV showu, a nakon toga i u dvorani, također na lakšem treningu.

Darren Till napustio je Las Vegas i doputovao u Dallas, na svoj prvi UFC nastup u Americi, gdje će pokušati postati drugi Englez s UFC titulom. Da to ne postane bi se trebao pobrinuti prvak Tyron Woodley, kojeg smo popratili također u polasku prema Dallasu. Novitet u ovoj epizodi je najperspektivnija borkinja slamka kategorije, Tatiana Suarez, koja je dobila svoj prostor u ovoj epizodi, tijekom kojeg ovu sjajnu hrvačicu možemo bolje upoznati.

U epizodi imamo još neke nove borce, a to je prije svega Brandon Davis. Zamjenski je to borac koji će pokušati savladati Zabita Magomedsharipova, za kojeg je rekao kako ga drugi smatraju nepobjedivim. On je rekao da to mogu smatrati do subote, kada on namjerava dokazati da su u pitanju ipak neke druge stvari. Sam kraj posvećen je upravo sjajnom Zabitu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI