UFC 228 dobio još jednu sjajnu borbu samo 25 dana prije održavanja

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.08.2018 10:55h Autor:

UFC 228

UFC 228 kompletirao je svoj program dodavanjem 14. borbe. Lucie Pudilova i Irene Aldana boriti će se na 8. rujna u Dallasu, a njihova borba ugovorena je samo 25 dana prije održavanja istog.

Spomenuta činjenica o kratkom vremenu do eventa ne bi trebala smetati Aldani, koja je već odradila gotovo cijeli kamp za UFC 227 gdje se trebala boriti protiv Bethe Correie, koja je na kraju otkazala te nije bilo dovoljno vremena za pronalazak zamjene. 30-godišnja Aldana (8-4, 1-2 UFC) nastavila je trenirati te je vrlo brzo dobila novu protivnicu, odnosno već za idući PPV event. Također, potvrdila je putem Instagrama kako je Pudilova prihvatila uskočiti i na UFC 227, ali da jednostavno nije bilo dovoljno vremena da se sve odradi na vrijeme.

24-godišnja Čehinja, Lucie Pudilova (8-2, 2-1 UFC), prihvatila je ovu borbu te se može pretpostaviti kako je i ona bila u punom treningu čekajući priliku, budući da se posljednji put borila u veljači, kada je savladala Saru Moras. Ova talentirana borkinja u karijeri ima tek dva poraza od Line Lansberg, iako je onaj iz UFC debija podosta kontroverzan te je čak i sama Lansberg u kavezu rekla da smatra kako je Lucie zaslužila pobjedu. U pitanju je vrlo agresivna borkinja koja se trenutno nalazi na 12. mjestu ljestvice bantam kategorije, ali mnogi upravo nju vide kao jednu od onih koja bi trebala u budućnosti vladati ovom kategorijom.

Meksikanka se nalazi jedno mjesto ispred Pudilove, a zajedničko im je to što gaje sličan stil. Irenina borba protiv Leslie Smith možda je i najuzbudljivija ženska borba u povijesti UFC-a, a od svojih osam pobjeda, tek onu posljednju nije ostvarila prekidom. Očekujte agresivni rat na nogama prepun opakih razmjena, jer upravo to je način na koji ove djevojke vole odrađivati svoje nastupe.

UFC 228 na rasporedu je 8. listopada te je već imao i kompletiran cijeli program. Biti će zanimljivo vidjeti gdje će UFC ubaciti ovu borbu te hoće li i dalje ostati na 14 borbi, što im u Americi nikako nije praksa ili će se jedan duel ipak naći na nekom drugom eventu.

UFC 228!! Gracias a UFC por encontrarme nueva contrincante en otra excelente cartelera. Debido a que mi pelea programada vs Bethe Correia para ufc 227 se tuvo que cancelar por problemas médicos de mi oponente… Lucie Pudilova entraría como reemplazo para ese mismo evento pero el problema es que tardaba 2 días en llegar a Los Ángeles así que fue acordada llevarla a cabo para el próximo 8 de septiembre en Dallas,Texas. UFC 228 Gracias también Lucie Pudilova por tomar la pelea con tan corto aviso. ———————- UFC 228 !! Thanks to UFC for finding me a new opponent in another excellent card. Because my scheduled fight vs Bethe Correia for ufc 227 had to be canceled due to medical problems of my opponent … Lucie Pudilova would enter as a replacement for that same event but the problem she that she would took 2 days to get to Los Angeles so it was agreed to carry it out for next September 8 in Dallas, Texas. UFC 228 Thanks also Lucie Pudilova for taking the fight with such a short notice. . . . #ufc #ufc228 #bantamweight #wmma #luciepudilova #irenealdana #aldanavspudilova #teamaldana #dallas #texas #fight #fighter #athlete #mma #mmalife #athlete #hardworkpaysoff #mexico

A post shared by Irene Aldana UFC (@irene.aldana) on

Znovu sprint.. Sprints again🏁 #word #workout #work #words #exaltedstore #mma #ufc #boxing #wrestling #boss #new #girl #woman #power #mountains 🏔️

A post shared by Lucie Pudilova (@luciepudilovamma) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI