UFC 228 dobio jednu kasnu izmjenu na programu

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.09.2018 10:04h Autor:

Jarred Brooks i Roberto Sanchez

Četiri dana prije održavanja eventa, UFC 228 dobio je jednu izmjenu na svom uvodnom programu, a razlog je ozljeda borca Ryana Benoita.

Član muha kategorije, Ryan Benoit (10-5, 3-3 UFC) neće biti u stanju nastupiti u borbi, inače jednoj od prvih ugovorenih borbi za ovaj event u Dallasu. Ozljeda je onemogućila njegov nastup, no UFC je brzo reagirao i već je pronađena zamjena koja će se sučeliti s njegovim planiranim protivnikom.

Taj protivnik je Roberto Sanchez (8-1, 1-1 UFC), bivši LFA prvak i pravi majstor raznih poluga, koji na ovom eventu želi pokušati staviti svoje ime na mapu kandidata za vrh najniže UFC kategorije. To će sada morati preko Jarreda Brooksa (13-2, 1-2 UFC), fenomenalnog hrvača koji je za sada imao podosta turbulentan UFC staž.

Nakon pobjede u prvom UFC nastupu, Brooks je poražen od Deivesona Figueireda izuzetno dvojbenom odlukom, kojom je Brazilac izgradio svoj put prema Top 10 gdje se trenutno nalazi. Iduću borbu Brooks gubi samo na račun vlastite gluposti, budući da je dominirao Josea Torresa, sve dok nije nokautirao sam sebe. U ovu je borbu pristao uskočiti, iako bi mu eventualni poraz mogao značiti i otkaz iz UFC-a.

Ovo je borba koja otvara cijeli program, a tom uspješnom zamjenom je UFC 228 ostao na čak 14 borbi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI