UFC 227 bonusi: Johnsonu i Cejudu borba večeri, najbolje izvedbe za Dillashawa i Moicana (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.08.2018 09:51h Autor:

Renato Moicano vs. Cub Swanson

Borba večeri UFC 227 eventa ona je između Demetriousa Johnsona i Henrya Cejuda, dok su Renato Moicano i T.J. Dillashaw dobili svaki po 50.000 dolara za najbolju izvedbu.

Demetrious Johnson i Henry Cejudo u svakom su slučaju priuštili borbu za pamćenje svima koji su imali priliku uživati u njoj. 25 minuta su se neprestano nadmudrivali i Joe Rogan nije pogriješio kada je rekao da je ovo najbolja borba za titulu u povijesti muha kategorije. Iako, ne bi bilo nezasluženo niti da je ovaj bonus pripao Pedru Munhozu i Brettu Johnsu, koji su u glavnoj borbi uvodnog programa također priuštili ono zbog čega fanovi i prate MMA.

Što se tiče najboljih izvedbi, prvi bonus svakako je morao otići T.J.-u Dillashawu, koji je drugi puta u devet mjeseci završio Codya Garbrandta. Ovog puta to je bilo još impresivnije nego u studenom prošle godine, kada se prvobitno našao u problemima, da bi tek onda preokrenuo borbu. Drugi bonus pripada Renatu Moicanu koji je završio Cuba Swansona u prvoj rundi. Sve je uspio pokrenuti direktom kojim ga je poslao na pod, a tamo je nakon nekog vremena došao do prilike uhvatiti gušenje, u čemu je uspio te je prisilio Swansona na tapkanje.

Johnsonu je ovo treći bonus za borbu večeri te ukupno deveti u UFC karijeri, dok je Cejudo došao do svog drugog, prvi put za borbu večeri. Dillashaw je do sada zaradio bonus u svih šest svojih borbi za titulu. Pet puta je to bilo za najbolju izvedbu, dok je kod poraza od Dominicka Cruza dobio za borbu večeri. Osim toga ima i jedan raniji bonus za borbu večeri. Moicano je protiv Swansona došao do svog prvog bonusa za najbolju izvedbu, a od ranije ima borbu večeri u porazu od Briana Ortege, ujedno svom jedinom porazu u karijeri.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI