UFC 226 usporene snimke: Preciznost Daniela Cormiera je nevjerojatna! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.07.2018 10:32h Autor:

Cormier vs. Miočić

UFC je izbacio kompilaciju usporenih snimaka najboljih udaraca UFC 226 eventa, na kojoj se možemo uvjeriti koliko je zapravo Daniel Cormier precizno pogađao Stipu Miočića upravo tamo gdje je trebalo.

Autori ovog videa ipak se nisu previše potrudili oko izbora trenutaka iz glavne borbe eventa, a odradili su to i pomalo podcjenjivački prema Miočiću, budući da se u kompilaciji nije našao niti jedan njegov udarac, a nije da ih nije bilo. I to onih koji su baš fino sjeli na Cormierovo lice, no novi prvak ih je sve uspio “progutati” na pravi način. Zato su odabrali tri Cormierova, no bez onog završnog, koja nam zapravo daju jako dobru sliku koliko je precizno DC pogađao.

U pitanju su dva lijeva direkta, koja su sjela točno u desno oko Stipe Miočića, kao i desnica kojom je pogodio točno posred čela. Iako su bili precizni, ti udarci nisu uzdrmali Miočića upravo zbog toga što je bio spreman na njih. Nažalost, na onaj desni kroše, kojeg jednostavno nije vidio niti predosjetio, nije bio spreman i završilo je kako je završilo.

U ovoj kompilaciji možemo vidjeti još gomilu sjajnih udaraca, poput onih iz borbe Paula Feldera i Mikea Perrya, no posebno impresivno na ovaj način izgledaju udarci novog uzbudljivog UFC velteraša, Curtisa Millendera. Tu je borba Coste i Halla, kao i vrlo zanimljiv duel s početka programa, između Dana Hookera i Gilberta Burnsa. Svakako vrijedi pogledati!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI