UFC 226 iz drugog kuta: Šokirani Rogan, euforija Cormierovih, Stipin tim ne zna što se dogodilo (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.07.2018 10:23h Autor:

Dominick Cruz, Joe Rogan i Jon Anik

Ispred nas je kraća verzija “UFC 226: The Thrill and the Agony” videa, u kojem možemo vidjeti prve emocije od strane tima Stipe Miočića i Daniela Cormiera, ali i od nekih osoba koje su se nalazile uz rub kavez, poput komentatora ili Brocka Lesnara.

Iako kompletan “The Thrill and the Agony” možete pogledati samo na Fight Passu, u ove dvije minute dostupne na UFC-ovom Youtube kanalu vidimo jako puno toga. Prije svega tu su reakcije kuteva, od euforije koja se dogodila u onom Cormierovom pa do konfuzne situaciju u kutu Stipe Miočića, gdje Marcusu Marinelliu nije bilo jasno što se zapravo dogodilo.

Kasnije je to isto Marinellia pitao i bivši prvak, kojem je trener odgovorio da ne zna, budući da im je Stipe bio okrenut leđima. To je sve još samo jedan dokaz toga koliko neočekivan udarac je Cormier izvukao te njime poslao Miočića u nokaut. Ništa manje zanimljiva nije niti reakcija Joea Rogana, koji je bio apsolutno šokiran onime što se dogodilo, a to je dodatno prezentirao Cormieru kasnije u backstageu. Dominick Cruz bio je nasmiješen, dok je Jona Anika udarac podigao s njegove stolice.

Imate priliku vidjeti kako je izgledao susret Cormiera i Caina Velasqueza pred svlačionicom, ali i kako je na pobjedu Cormiera reagirao Brock Lesnar, prije nego je ušao u kavez odraditi show koji nam se baš i nije svidio.

Ukoliko imate Fight Pass, uživajte u cijelom videu, u suprotnom, i ovo je nešto što će zadovoljiti MMA fanove.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI