UFC 226 Embedded (6): Iza kulisa službenog i ceremonijalnog vaganja (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.07.2018 13:34h Autor:

Francis Ngannou

Pred nama je i posljednja UFC 226 Embedded epizoda, prije nego što svi borci večeras krenu u kavez. U njoj pratimo događanja sa službenog i ceremonijalnog vaganja, iz drugog kuta.

Cijeli ovaj tjedan u Las Vegasu vrlo je zanimljiv i zabavan, a za to su zapravo najzaslužniji borci, koji su se u potpunosti prepustili svojim obavezama. Sve je to dovelo i do vrlo zanimljivog Embedded serijala, s kojim smo brže dočekali današnji event. Večeras nema spavanja, zar ne?

Ovdje pratimo borce na službenom i ceremonijanom vaganju, a kamere su uhvatile trenutak kada je Michael Chiesa potvrdio kako je ovo njegova posljednja borba u lakoj kategoriji. Ono puno zanimljivije i uzbudljivije događalo se tijekom službenog vaganja, a sada smo mogli poslušati što su to borci, između kojih je bilo najnapetije, poručili jedni drugima.

Posebno je dobro bilo vidjeti i dalje jako dobro raspoloženog Stipe Miočića, opuštenog i spremnog za šalu. Spremni smo i mi, za event koji se kod objavljivanja činio tako daleko, ali evo, tu je. Još nas sati dijele od spektakla.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI