UFC 226 Embedded (4&5): Ugodan razgovor Miočića i Ngannoua, Cormierov pad iz bližeg kuta (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.07.2018 11:22h Autor:

Stipe Miočić i Francis Ngannou

Ispred nas su četvrta i peta epizoda UFC 226 Embedded serijala s događajima od srijede i četvrtka, uključujući vrlo zanimljivu press konferenciju, odnosno ono što se dogodilo prije i nakon nje.

Četvrtu epizodu otvaramo treningom Stipe Miočića u Extreme Couture dvorani, koji je tamo pronašao izuzetno topli doček, a na kraju smo ga vidjeli u izuzetno dobro raspoloženju te je Stipe i zaplesao. Cormier je za svoj trening odabrao Ultimate Fighter dvoranu. Nakon toga možemo iz drugog kuta pogledati kako je bilo na otvorenom treningu, dok drugi dio epizode pripada Derricku Lewisu i njegovom treningu u UFC-ovom institutu, dok su Michael Chiesa i Francis Ngannou odabrali Syndicate MMA dvoranu za zajednički trening.

Puno više sadržaja donosi peta epizoda, posvećena medijskom danu održanom u srijedu te press konferenciji održanoj u četvrtak. Tako smo dobili priliku vidjeti kako izgleda kada se iza bine sretnu Daniel Cormier i Derrick Lewis, ali i kako izgleda kada se sretnu Stipe Miočić i Francis Ngannou te krenu u opušteni ugodni razgovor. Naravno, tu je i Cormierov pad koji je uzrokovao veliku zabrinutost na licu Dana Whitea. Srećom po UFC, na kraju nije bilo ništa ozbiljno.

Pogledajte sami kako je sve to izgledalo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI