UFC 226 Embedded (3): Miočić pokazao što može s nogometnom loptom (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.07.2018 21:27h Autor:

Stipe Miočić

Približava nam se subota i UFC 226 event, a da nam vrijeme do njega što brže prođe, brine se UFC redovnom objavom epizoda Embedded serijala posvećenog toj manifestaciji. Tako je ispred nas već treći nastavak.

Epizodu ovog puta počinjemo s Miočićem, koji je u ponedjeljak stigao u Las Vegas, a prvo mu je u oči upao plakat za “Thunder from Down Under” show i Stipe je odmah rekao da sada odmah zna gdje će provesti subotu. Ukoliko vas zanima što je u pitanju, a znamo da vas zanima, možete to vidjeti već na samom početku videa. 

Nakon Miočića pratimo Briana Ortegu, koji je u vožnji rekao nešto o svojim MMA počecima, nakon čega su kamera za njih otišle i u šoping. Idući na redu bio je Daniel Cormier, koji je odradio i novo fotografiranje sa svojim pojasom. Nakon toga smo ponovno s Miočićem, koji je u nogometnom raspoloženju pa je i sam pokazao što može s loptom. Iduće vidimo bliski susret Maxa Hollowaya i Daniela Cormiera u hotelu, a kraj epizode pripada Derricku Lewisu, koji je u UFC-ovom institutu trenirao, ali je i provjerio svoje fizičke performanse pred subotnju borbu protiv Francisa Ngannoua.

Do eventa je još samo nešto više od tri dana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI