Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC 224 Embedded (1): Krećemo u Fight week eventa u Brazilu! (VIDEO) | Fight Site

UFC 224 Embedded (1): Krećemo u Fight week eventa u Brazilu! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.05.2018 18:57h Autor:

Amanda Nunes i Nina Ansaroff

Kako smo ušli u tjedan u kojem će se održati UFC 224 event, tako je krenuo i UFC 224 Embedded serijal, čija se prva epizoda nalazi ispod ovog teksta.

Epizoda nam započinje s onim što se događalo u četvrtak, a počinjemo ju s MacKenzie Dern, potencijalnom budućom velikom zvijezdom, koja se  event nalazi na njegovom glavnom programu, gdje se bori protiv Amande Cooper. Nju pratimo u dvoranu gdje trenira pa možemo vidjeti kako izgledaju neka njena rušenja ili poluge.

Vjerojatno slučajnim odabirom, iduće se prati Kelvina Gasteluma, koji se za borbu protiv Jacarea Souze priprema u Kings MMA dvorani, čiji je član sada već neko vrijeme. Nakon toga smo napokon kod glavne zvijezde, Amande Nunes koja će pokušati po treći puta obraniti titulu bantam prvakinje. Protivnica joj je Raquel Pennington, koja je kasnije u epizodi također dobila prostora.

Kod Jacarea Souze možemo vidjeti kako razmišlja te kako se sprema za svoj možda i posljednji put prema tituli. Kraj epizode posvećen je dolasku Amande Nunes u Brazil, a tamo ju je dočekala sestra.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI