UFC 223 event dobio službeni raspored

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.03.2018 18:17h Autor:

UFC 223

UFC 7. travnja dovodi spektakularan program u Brooklyn, odnosno u dvoranu Barclays Center, a danas je postao poznat raspored svih borbi. Pogledajte tko će sve i kojim redom, nastupiti prije dvije spektakularne glavne borbe.

Da će Tony Ferguson i Khabib Nurmagomedov predvoditi UFC 223 event, kao i da će Joanna Jedrzejczyk i Rose Namajunas biti u ulozi sunaslovne borbe, bilo je jasno od samog početka, no nakon što je najavljeno nekoliko dodatnih sjajnih borbi, teško je bilo zaključiti kome će UFC još pronaći mjesto na glavnom programu za sada najvećeg eventa u 2018. godini. Sada je i to poznato.

Glavni program dobio je još dvije međusobne borbe rangiranih boraca lake kategorije, ali i jedan duel perolake kategorije, koji je rijetko tko vidio tako visoko u rasporedu borbi. PPV dio otvoriti će duel Paula Feldera i “zločestog” Ala Iaquinte, dok će odmah nakon njih u kavez ući Michael Chiesa i bivši prvak, Anthony Pettis. Tek nakon njih dolazi do iznenađenja u obliku borbe Calvina Kattara i Renata Moicana, no čini se da UFC polaže velike nade u Kattara te borac iz Bostona dobiva, već drugu borbu za redom, mjesto u sredini main carda. Prvi put je to bilo u njegovom rodnom gradu, u siječnju na UFC 220.

Uvodni program na Fox Sportsu donosi četiri borbe koje bi mogle privući dobar broj gledatelja. Sve predvodi duel ženske slamka kategorije između Felice Herrig i Karoline Kowalkiewicz, dok će program na tom kanalu otvoriti Evan Dunham i Olivier Aubin-Mercier, koji uskače kao zamjena za Mairbeka Taisumova. Također je vrlo zanimljivo vidjeti kako će cijeli event otvoriti Zabit Magomedsharipov, čija je borba protiv Kylea Bochniaka zapravo prva na Fight Pass dijelu programa. UFC ciljano ide na to da svoje pretplatnike dovede pred ekrane za nastup jednog od najuzbudljivijih novih boraca i to će im vjerojatno upaliti. Ono što je sigurno je to da je UFC ponovno složio raznolik, kvalitetan i uzbudljiv program.

UFC 223 – Raspored borbi

GLAVNI PROGRAM

Tony Ferguson vs. Khabib Nurmagomedov
Rose Namajunas vs. Joanna Jedrzejczyk
Calvin Kattar vs. Renato Moicano
Michael Chiesa vs. Anthony Pettis
Paul Felder vs. Al Iaquinta

UVODNI PROGRAM

Felice Herrig vs. Karolina Kowalkiewicz
Ray Borg vs. Brandon Moreno
Devin Clark vs. Michael Rodriguez
Evan Dunham vs. Olivier Aubin-Mercier

FIGHT PASS UVODNI PROGRAM

Chris Gruetzemacher vs. Joe Lauzon
Ashlee Evans-Smith vs. Bec Rawlings
Alex Caceres vs. Artem Lobov
Kyle Bochniak vs. Zabit Magomedsharipov

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI