UFC 222 Embedded (6): Medijski dan, otvoreni treninzi i styling Seana O’Malleya (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.03.2018 11:25h Autor:

Sean O’Malley

Šesta epizoda UFC 222 Embedded serijala donosi događaje od četvrtka, koji uključuju druženje s medijima, sučeljavanja nakon istog te vrlo zanimljivi otvoreni trening, sve iz drugog kuta od onog koji smo imali priliku vidjeti ranije.

Epizodu UFC otvara Seanom O’Malleyem i njegovim pripremanjem za medijsko druženje, kao i predstavljanjem disco stylinga, o kojem će vjerojatno svatko imati neko mišljenje. Što se tiče O’Malleya, zapravo je teško pobjeći od dojma kako UFC s promocijom ovog momka radi grešku kao s Sageom Northcuttom i Paige VanZant, kojima su automatski stvorili veliki broj “hejtera”, koje navedeni dvojac nikako nije zaslužio. Kako će se dalje predstaviti Sean O’Malley, puno toga će ovisiti o borbi protiv Andrea Soukhamthatha.

Borce nakon toga pratimo na druženju s medijima, a na kraju i na otvorenom treningu, uz već ranije spomenuto gostovanje B.J. Penna, kao maskiranog sparing partnera Cris Cyborg. Ovdje možemo vidjeti kako je uopće došlo do te ideje. I to je zapravo samo dio onoga što donosi ova epizoda te kroz koju još jednom možemo vidjeti kako izgleda Las Vegas prije jednog UFC eventa.

I jednu stvar moramo primijetiti. Stefan Struve i Andrei Arlovski bili su planirani kao sunaslovna borba eventa, da bi na kraju u ovom Embedded serijalu bili potpuno preskočeni.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI