Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC 222 Embedded (5): A gdje su Cyborg, Yana i Frankie? (VIDEO) | Fight Site

UFC 222 Embedded (5): A gdje su Cyborg, Yana i Frankie? (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.03.2018 20:21h Autor:

Cat Zingano

Objavljena je peta epizoda UFC 222 Embeddeda i mora se priznati kako je po mnogočemu ovo najčudnija epizoda otkako promocije emitira ovaj serijal prije svojih PPV evenata.

Naime, u ovoj epizodi nismo uopće pratiti sudionice glavne borbe eventa, Cristiane “Cyborg” Justino i Yanu Kunitskayu, kao niti vjerojatno najveću zvijezdu i planiranog headlinera, Frankiea Edgara. Umjesto toga, ovdje može pratiti tri mlade nadolazeće zvijezde te jednu povratnicu.

Sve počinje u hotelskoj sobi Seana O’Malleya, kojeg prvo vidimo s djevojkom, gdje komentira koliko je Jennifer Lopez sexy, ali ne znamo razlog zašto to radi, dok ga kasnije gledamo kako u društvu svog trenera gleda borbu svog protivnika. Nakon toga je vrijeme za povratnicu, Cat Zingano, od koje UFC jako puno očekuje, a njena popularnost mogla bi joj donijeti napad na titulu, ukoliko dođe do pobjede u ovoj borbi. Nju pratimo u dvorani te u sauzi.

Nakon toga je vrijeme za kratki dio treninga Briana Ortege, dok je posljednji dio još jednom namijenjen MacKenzie Dern, oko koje je i zapravo najviše pažnje medija i fanova. Pratimo je na treningu u UFC-ovoj službenoj dvorani, gdje možemo vidjeti kako radi boks na fokuserima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI