UFC 220 produžena najava: Jeste li spremni za najveću teškašku borbu novijeg doba?

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.01.2018 22:48h Autor:

Stipe Miočić i Francis Ngannou

Pred nama je produžena UFC 220 video najava, s uvodnim riječima u borbe Stipe Miočića i Francisa Ngannou te Daniela Cormiera i Volkana Oezdemira.

Puno je toga već rečeno o glavnim borbama UFC 220 eventa, no nema sumnje kako će još puno više od toga biti rečeno u idućih 15 dana, koliko je preostalo do velikog eventa u Bostonu, gdje će Stipe Miočić krenuti po postavljanje teškaškog rekorda i naziva najvećeg teškaškog prvaka u UFC povijesti. Osim toga, ima zadatak ugasiti možda i najveći hype u povijesti UFC-a, čak veći i od onog kada je promocija na svoj teškaški roster dovela Brocka Lesnara.

I kao da to nije dovoljno, UFC je na isti event stavio jednog od svojih najpopularnijih prvaka, Daniela Cormiera, koji će braniti titulu protiv Volkana Oezdemira, borca koji je prije manje od godina dana u UFC došao kao zamjenski borac, da bi godinu završio vjerojatno najimpresivnijom debitantnskom serijom koju smo ikad vidjeli od jednog borca. Ekspresni nokauti protiv Mishe Cirkunova i Jimija Manuwe donijeli su mu ovu veliku priliku.

Pogledajte sjajnu najavu uz izjave sva četiri borca, među kojima Daniel Cormier komentira i glavnu borbu te stručni komentar Joea Rogana, koji će kao i uvijek biti glavni komentator na eventu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI