Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC 220 kompletiran: Dvije mega borbe i ostatak! | Fight Site

UFC 220 kompletiran: Dvije mega borbe i ostatak!

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.01.2018 10:59h Autor:

Stipe Miočić i Francis Ngannou

Objavljen je kompletan raspored borbi za UFC 220, kojeg idućeg vikenda u Bostonu predvode Stipe Miočić i Francis Ngannou.

I odmah moramo priznati kako card sam po sebi, osim glavne dvije borbe, izgleda daleko od dovoljne atraktivnosti za jedan PPV event. No, promocija vjeruje kako su dvije glavne borbe dovoljne za uspjeh, a tako će vjerojatno i biti. Iz tog razloga su jači parovi postavljeni na evente gdje će biti potrebniji za podići gledanost, dok je ovdje jasno kako će sve oči biti uperene u glavni četverac. Ipak, to ne znači da na program nisu postavljene dobre borbe i zanimljivije borbe. Jednostavno, imena nisu atraktivna i širem auditoriju poznata.

Tako na glavnom programu, prije onoga što će svi iščekivati, vidimo borbu Shanea Burgosa i Calvin Kattara. U pitanju su dva nevjerojatno talentirana borca, ali i borbi tek prošle godine pristigli u UFC. No, dok njih talent i može držati na glavnom programu, teško je objasniti kako se tamo našla borca dva prosječna poluteškaša, Francimara Barroso i Giana Villantea, velikog prijateja Stipe Miočića. Glavni program otvara duel bantam kategorije između Thomasa Almeide, velikog talenta malo usporenog poraza i opakog Roba Fonta.

Niti uvodne borbe ne mogu obećati neki uspjeh. Svakako vrijedi spomenuti povratak Gleisona Tibaua, kao i “ponovljeni” pokušaj Alhassana i Homasia, no ostatak je teško zanimljiv i za “Fight Pass” program. U svakom slučaju, UFC je vjerojatno zaključio kako nema smisla pretrpavati PPV programe jakim borbama kada će već dvije najjače odraditi svoj posao.

UFC 220 – Kompletan program

Stipe Miocic vs. Francis Ngannou
Daniel Cormier vs. Volkan Oezdemir
Shane Burgos vs. Calvin Kattar
Francimar Barroso vs. Gian Villante
Thomas Almeida vs. Rob Font

Kyle Bochniak vs. Brandon Davis
Abdul Razak Alhassan vs. Sabah Homasi
Dustin Ortiz vs. Alexandre Pantoja
Julio Arce vs. Dan Ige

Enrique Barzola vs. Matt Bessette
Maryna Moroz vs. Jamie Moyle
Islam Makhachev vs. Gleison Tibau

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI