UFC 219 ostao bez borbe Linekera i Rivere

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.12.2017 10:05h Autor:

John Lineker

Pet dana prije održavanja, posljednji ovogodišnji UFC event ostao je bez jedne borbe s glavnog programa. John Lineker objavio je kako je ozlijeđen te neće moći nastupiti u borbi protiv Jimmiea Rivere.

Rivera (21-1, 5-0 UFC) tako po drugi puta ostaje bez protivnika za ovaj event, no čini se kako će ovog puta ostati i bez nastupa. On se prvobitno trebao boriti protiv Dominicka Cruza, no on se ozlijedio, a kampanju za nastup odmah je pokrenuo John Lineker. Na kraju mu je UFC ispunio želju te je ugovoren za ovu borbu pet tjedana prije održavanja.

Ipak, samo pet dana prije borbe, Lineker je javio kako ima problema s infekcijom zuba te da neće biti u stanju nastupiti. Odluku je donio nakon što se konzultirao s liječnicima i nakon što je provjerio postoje li ikakve opcije kojima bi se mogao dovesti u stanje za borbu. Ipak, umjesto toga, Lineker mora na hitnu operaciju. Ipak, nije u pitanju nešto previše komplicirano i Brazilac bi već za mjesec dana mogao biti spreman boriti se.

Ovo je prvi puta u njegovoj UFC karijeri da je Lineker otkazao borbu zbog medicinskih razloga, ali je vrlo nezgodno za Riveru, koji nije daleko od napada na titulu, ali je u 2017. godini uspio nastupiti tek jednom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI