Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC 219 finaliziran sa samo deset borbi (FOTO) | Fight Site

UFC 219 finaliziran sa samo deset borbi (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.12.2017 20:50h Autor:

UFC 219

Nakon velikih problema od samog početka organiziranja programa za posljednji ovogodišnji UFC event, on bi se na kraju trebao održati sa samo deset borbi na svom programu, ukoliko u preostala dva dana ne bude još nekih neočekivanih otkazivanja.

UFC se zapravo mjesecima borio oko organizacije ovog eventa, za kojeg je prvobitno bilo teško dogovoriti glavnu borbu, a onda su uslijedili i razni problemi s dogovaranjima preostalih borbi i s otkazivanjima nekih već dogovorenih. Na kraju se uspjelo sve dogovoriti s Cris Cyborg i Holly Holm, iako su od početka u pričama oko ovog eventa bili Daniel Cormier, Tyron Woodley pa čak i Conor McGregor.

Nakon što je zadnja s programa otpala borba Jimmiea Rivere i Johna Linekera, program je ostao na deset borbi, a i taj dvoznamenkasti broj je tu samo zbog toga što je malo prije toga dogovorena borba Tima Elliotta i Marka De La Rose. Ranije je s eventa otpao Gokhan Saki, čiji je planirani protivnik ipak dobio zamjenskog protivnika, a otkazane su, odnosno dobile su drugi datum, borbe Usmana protiv Meeka i Homasia protiv Razaka Alhassana.

Ispod teksta možete pogledati kako izgleda finalizirani program i nadamo se kako neće biti nikakvih problema na sutrašnjem vaganju, koji bi mogli dovesti do otkazivanja još neke borbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI