UFC 219 dobio detaljan raspored borbi

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.12.2017 18:43h Autor:

UFC 219

Poznat je detaljan raspored borbi posljednjeg ovogodišnjeg UFC eventa, UFC 219 kojeg za točno deset dana predvode Cristiane “Cyborg” Justino i Holly Holm.

Današnjim dodavanjem borbe Tima Elliotta i Marka De La Rose, program je doveden na ukupno 11 borbi, što nikako nije mnogo i još je jedan dokaz kako je UFC imao dosta problema pri kompletiranju ovog carda. No, na kraju to izgleda jako dobro, posebno onima koji preskaču uvodni program i svoju pažnju prepuštaju isključivo “main cardu”.

Tamo su u glavnoj ulozi Cris Cyborg i Holly Holm, u borbi od koje UFC jako puno očekuje. Duel je to u kojem će Holm pokušati još jednom savladati favoriziranu protivnicu i time šokirati svijet. Napokon bi trebali gledati i Khabiba Nurmagomedova, koji je vjerojatno riješio svoje probleme i preostaje mu još jedino proći na vaganju te se onda suprotstaviti Edsonu Barbozi, borcu gladnom pobjede u toj borbi.

Tu je i borba Johna Linekera protiv Jimmie Rivere, vrlo značajna za bantam kategoriju. Rivera će u slučaju pobjede vjerojatno dobiti napad na titulu, no i Lineker se može mnogočemu nadati ukoliko savladati za sada nevjerojatno uvjerljivog protivnika. Još jedan borac koji se vraća je Carlos Condit, čija borba protiv Neila Magnya otvara program, a nakon njih nastupa bivša prvakinja Carla Esparza, protiv nadolazeće zvijezde Cynthie Calvillo. Uvodni program također ima nekoliko zanimljivih duela, a svi su navedeni u popisu ispod teksta.

UFC 219 – Kompletan raspored

GLAVNI PROGRAM

Champ Cris Cyborg vs. Holly Holm
Edson Barboza vs. Khabib Nurmagomedov
John Lineker vs. Jimmie Rivera
Cynthia Calvillo vs. Carla Esparza
Carlos Condit vs. Neil Magny

UVODNI PROGRAM

Michal Oleksiejczuk vs. Khalil Rountree
Marc Diakiese vs. Dan Hooker
Rick Glenn vs. Myles Jury
Matheus Nicolau vs. Louis Smolka

FIGHT PASS UVODNI PROGRAM

Omari Akhmedov vs. Marvin Vettori
Tim Elliott vs. Mark De La Rosa

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI