UFC 218 produžena najava: Holloway vs. Aldo – epizoda 2 (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.11.2017 18:29h Autor:

UFC 218

Pred nama je produžena najava za UFC 218, kojeg predvodi revanš Josea Alda i Maxa Hollowaya, uz teškaški spektakl između Alistaira Overeema i Francisa Ngannoua.

Zapravo, može se reći drugi pokušaj najave, budući da je prva UFC 218 produžena najava već bila objavljena. No, samo par sati nakon što se ona pojavila, Frankie Edgar je objavio kako neće biti u stanju nastupiti na ovom eventu, odnosno u njegovoj glavnoj borbi. Najava apsolutno više nije vrijedila te je UFC bio prisiljen snimiti novu materijal, za novu glavnu borbu, nakon što je ona bila potvrđena.

Ovim putem će Aldo dobiti priliku vratiti pojas prvaka samo šest mjeseci nakon što je bez njega ostao. Iako je zamjenski protivnik, ovo se ne može zvati klasičnim “short noticeom”, budući da je Aldo imao ugovorenu borbu protiv Ricarda Lamasa za 16. prosinca te je već bio u pripremama za nju. Ovako će samo nastupiti dva tjedna ranije i to protiv borca kojeg je već prošli puta u detalj analizirao, s tim da sada ima tu prednost da je i u borbi osjetio tko i što je Max Holloway. Kako Aldo ima priliku pojas prvaka vratiti i potvrditi kako je on najveći borac u povijesti ove kategorije, tako Holloway ima priliku ovo poglavlje zatvoriti puno ranije nego što se nadao da će do druge borbe protiv Alda doći.

Osim njih, čeka sam i spomenuti teškaški spektakl. Borba koja će vjerojatno donijeti idućeg teškaškog izazivača, okršaj Alistaira Overeema i Francisa Ngannou. Napokon ćemo saznati je li opaki Kamerunac prava stvar, jer napokon protiv sebe ima protivnika za kojeg se može reći kako je u pravom modusu. Overeem ima šest pobjeda u posljednjih sedam nastupa, uz poraz tek od Stipe Miočića. Pobjedom u ovoj borbi trebao bi osigurati novi napad na teškaškog prvaka. Gdje ćeš bolju motivaciju od toga?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI