UFC 217 ostao bez jedne potencijalno sjajne borbe

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.10.2017 18:56h Autor:

Patrick Cummins

Nešto više od dva tjedna prije održavanja najboljeg UFC eventa godine, on je ostao bez jedne potencijalno vrlo zanimljive borbe, duela dva rangirana borca poluteške kategorije, Patricka Cumminsa i Coreya Andersona.

U pitanju su zdravstveni problemi Cumminsa, kojem se još jednom pojavila infekcija stafilokokom, koja je zapravo njegov čest problem te je zbog nje već ranije otkazivao neke nastupe. Ovog puta je ona napala njegovo lijevo stopalo, Cummins je pokušao razne tretmane, no nije bilo rezultata i odlučio je otkazati borbu dok ima još dovoljno vremena da UFC njegovom protivniku nađe zamjenu.

“Antibiotici kojem primam putem infuzije ne uspijevaju ubiti moju mutiranu infekciju stafilokokom. UFC 217 će morati proći bez mene”, napisao je Cummins uz fotografiju sebe na infuziji, ali i fotografiju usporedbe svoja dva stopala.

Cummins je unutar niza od dvije pobjede, protiv Jana Blachowicza i Giana Villantea te se nalazi na desetom mjestu ljestvice kategorije. Trebao se boriti protiv sedmoplasiranog Coreya Andersona, kojem će to biti prva borba otkako je brutalno nokautiran od Jimija Manuwe u ožujku. Pretpostavlja se kako će UFC Andersonu pronaći zamjenskog protivnika.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI