UFC 217 Embedded (5): “Uzet ću ti dušu i ponijeti je sa sobom” (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.11.2017 23:07h Autor:

Joanna Jedrzejczyk, Cody Garbrandt i Michael Bisping

Peta epizoda UFC 217 Embeddead donosi nam događanja od utorka, srijede i četvrtka, uključujući press konferenciju. Napokon smo uspjeli saznati i što su borci rekli jedni drugima pri sučeljavanju.

Zapravo, oni koji su pričali bili su prvaci, dok su izazivači većinom samo slušali ili se smijali. No, krenimo od početka. Epizodu otvara večer utorka, gdje su Michael Bisping i Stephen Thompson izašli na “Times Square”, zabaviti se i opustiti se. Tj Dillashaw, GSP i Joanna Jedrzejczyk nisu slijedili njihov primjer, oni su ostali u hotelu i trenirali.

U zbivanjima od srijede vidimo već spomenuti okršaj Michaela Bispinga i Jorgea Masvidala, ali glavna zbivanja su ona od četvrtka, kada je održana press konferencija. S nje pratimo najbolje dijelove, ali napokon saznajemo i što su to prvaci rekli svojim protivnicima tijekom sučeljavanja. Posebno je žestoka bila Joanna Jedrzejczyk, koja je odradila prijetnje u svom stilu, no Rose Namajunas ostalo je “mrtva hladna”. Pogledajte kako je to sve izgledalo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI